Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#
#تغذیه
#نوزاد
#غذا نوزاد

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی

سلام پزشک خانواده ونکور و دندانپزشک ایرانی ونکور هم گروه دارند اینجااگه هست ممنون میشم????????
2024-01-16 00:00:00 # پزشکی

میشه لطفا تفاوت پرخونی و فشار خون رو برام توضیح بدید؟ چه تفاوتی دارند و اگر کسی پر خونی داشته باشه چه درمانی باید براش صورت بگیره و در تغذیه اش چه باید ها و نبایدهایی باید درنظر بگیره ؟
2021-01-19 11:45:03 #Montreal [پزشکی][تغذیه] پزشکی

پسرم از نیمه شب تا الان اصلا شیری نمیخوره تغذیه اش شیر خودم بوده فرمولا ، شیر خودم تو شیر ، با قاشق ... همه رو پس میزنه
2021-01-10 07:28:03 #Toronto [تغذیه][فرمولا][شیر] پزشکی

دکتر نوزاد رو که هنوز به دنیا نیومده چطور پیدا کنم؟ میخوامنزدیک باشه. باید خودم از الان که چند ماه مونده وقت بگیرم؟ بیمارستان میفرسته؟ چطوریه سیستم؟
2021-05-26 14:05:01 #Montreal [میخوام] پزشکی

کسی تو گروه چشم پزشک هس ؟ mix astigmatism چی هست ؟ این همون تنبلی چشم هست ؟ من دخترم رو بردم معاینه چشم و صحبتهاش گیجم کرد و یکم نگران شدم خواستم یکم اطلاعات بگیرم اگه پیام خصوصی بدین ممنون میشم و اینکه میتونم نتیجه معاینه چشم رو بهتون نشون بدم ممنون میشم اگه ج بدین
2021-10-23 21:48:00 #Toronto

سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 #Toronto

اقاي دكتر من يك هفته اي هست كه لبام به شدت خشك شده و كنار لبم زخم شده در حدي كه اصلا نميتونم غذا بخورم از شاپرز Lip Ointment خريدم ، دو روزه ميزنم ولي تاثيري نداره، لبام دون دون شده انگار تبخال هاي خيلي ريز زده و تيكه تيكه قرمز شده ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
2021-10-11 16:39:00 #Toronto

من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00 #Toronto

كسي براش مقدور هست براي من يه تماس با بيمارستان هامبر بگيره و يه سوالي كه دارم ازشون بپرسه؟ خيلي لطف ميكنيد اگر بتونيد كمكم كنيد من باردارم و بايد تا ١٠ روز ديگه براي زايمان بيان تورنتو و از اينجا نميتونم خودم تماس بگيرم، لطفا اگر كسي تمايل داره كمكم كنه بهم تكست بده ممنونم
2021-08-31 10:02:00 #Toronto